WW uitkering bruto netto 2020 2021

Hoe hoog is je netto WW-uitkering per 4 weken of per maand in 2020 of 2021? Vul je bruto WW-uitkering in voor 2020 of 2021, kies het uitkeringstijdvak (4 weken of maand), kies of je de loonheffingskorting wel of niet wilt gebruiken en bereken je netto WW-uitkering.

Het UWV betaalt de oude WW-uitkeringen uit per 4 weken. De nieuwe WW-uitkeringen met ingangsdatum vanaf 1 juli 2015 worden uitbetaald per maand achteraf.

Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2021.

De berekening WW-uitkering bruto netto is bijgewerkt met de bedragen van 2021.
Beweeg over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Vul het bedrag van de WW-uitkering in: groter dan € 0,00.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Werken

Rekenkeizer

Praktische informatie

Social media

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2021 Rekenkeizer