Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

WW uitkering bruto nettoHoe hoog is je netto ww uitkering per 4 weken of per maand in 2019 of 2018? Vul je bruto ww uitkering in, kies het loontijdvak (4 weken of maand), kies of je de loonheffingskorting wel of niet wilt gebruiken en bereken je netto ww uitkering

Het UWV betaalt de oude ww uitkeringen uit per 4 weken. De nieuwe ww uitkeringen met ingangsdatum vanaf 1 juli 2015 worden uitbetaald per maand achteraf.


Jaar/belastingtabel
Kies hier het kalenderjaar van de uitkering.

Bruto ww uitkering
Vul hier het bruto bedrag van de uitkering in.

Loontijdvak
Kies hier de periode van de uitkering.

Loonheffingskorting
Kies hier of de loonheffingskorting wel of niet van toepassing is.

Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Populaire berekeningen

Dit zijn de meest populaire berekeningen van alle websitebezoekers bij Rekenkeizer:


ww uitkering netto: Heb je recht op een werkloosheidsuitkering? Hoelang is de duur van de werkloosheidsuitkering ? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van de ww-uitkering?

datum romeinse cijfers: Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke gebeurtenis of getal om in Romeinse cijferstussen 1 en 3999.

werkbare dagen: Wat is het aantal werkbare dagen per jaar en ontdek of het desbetreffende jaar een schrikkeljaar is?

levensverwachting: Hoe oud word je? 70, 80, 90 of misschien wel 100 jaar! Bereken hier de gemiddelde levensverwachting op basis van de statistieken van het CBS.

ontslaguitkering netto: Hoeveel is de ontslaguitkering volgens de kantonrechtersformule? Wat is het brutobedrag en wat is het nettobedrag van de ontslaguitkering?

Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken