Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Ontslag en ww

Hier vind je de berekeningen over ontslag en ww werkloos:

Ontslag


opzegtermijn: Bereken de duur van de opzegtermijn bij ontslag door de werkgever. Hoelang is de opzegtermijn als mijn werkgever failliet gaat?

ontslaguitkering netto: Hoeveel is de ontslaguitkering volgens de kantonrechtersformule? Wat is het brutobedrag en wat is het nettobedrag van de ontslaguitkering?

vakantiedagen netto: Op hoeveel vakantie- en/of atv-dagen/uren heb je nog recht bij de eindafrekening van je ontslag? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van deze vakantie- en/of atv-dagen/uren?

vakantietoeslag netto: Op hoeveel vakantietoeslag heb je recht bij ontslag? Wat is het brutobedrag en hoeveel is dan het nettobedrag van de vakantietoeslag?

Ww werkloos


ww betaaldata: Wanneer wordt je ww uitkering betaald door het uwv? Bereken hier de 4-wekelijkse betaaldata ww met de betaaldatum voor de komende 13 periodes van 4 weken.

ww dagloon: Bereken het dagloon en het brutobedrag van de ww-uitkering.

ww sollicitatieperiode: Bereken wanneer je sollicitatieperiode voor het uwv begint of eindigt voor de komende 13 periodes van 4 weken.

ww startersregeling netto: Hoeveel netto ww startersregeling? Bereken je netto ww bij starten eigen bedrijf.

ww uitkering bruto netto: Vul het bedrag van je bruto ww-uitkering in en bereken je netto ww-uitkering.

ww uitkering netto: Heb je recht op een werkloosheidsuitkering? Hoelang is de duur van de werkloosheidsuitkering ? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van de ww-uitkering?

ww vakantiedagen: Bereken het recht op vakantiedagen bij werkloosheid.

aantal vacatures: Bereken het aantal vacatures per bedrijfstak en ontdek of het aantal vacatures per kwartaal toeneemt.

Hier vind je de berekeningen over ontslag en ww werkloos:Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Populaire berekeningen

Dit zijn de meest populaire berekeningen van alle websitebezoekers bij Rekenkeizer:


ww uitkering netto: Heb je recht op een werkloosheidsuitkering? Hoelang is de duur van de werkloosheidsuitkering ? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van de ww-uitkering?

datum romeinse cijfers: Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke gebeurtenis of getal om in Romeinse cijferstussen 1 en 3999.

werkbare dagen: Wat is het aantal werkbare dagen per jaar en ontdek of het desbetreffende jaar een schrikkeljaar is?

levensverwachting: Hoe oud word je? 70, 80, 90 of misschien wel 100 jaar! Bereken hier de gemiddelde levensverwachting op basis van de statistieken van het CBS.

ontslaguitkering netto: Hoeveel is de ontslaguitkering volgens de kantonrechtersformule? Wat is het brutobedrag en wat is het nettobedrag van de ontslaguitkering?

Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken