WAO/WIA vakantietoeslag bruto netto 2020 2021

Op hoeveel bruto en netto WAO/WIA vakantietoeslag heb je recht in de maand mei in 2020 of 2021? Volgens de wet bedraagt de vakantietoeslag 8%. Met deze rekenmodule bereken je door het invullen van de ontvangen WAO/WIA uitkering per maand of jaar het bedrag van de bruto WAO/WIA vakantietoeslag in 2020 of 2021. Afhankelijk van je keuze van het jaarloon / belastingtarief berekent de module vervolgens de netto WAO/WIA vakantietoeslag. Je kunt de vakantietoeslag berekenen voor 2020 of 2021.

Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2021.

De berekening WAO/WIA vakantietoeslag bruto netto is bijgewerkt met de bedragen van 2021.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Werken

Rekenkeizer

Praktische informatie

Social media

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2021 Rekenkeizer