Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Tegemoetkoming arbeidsongeschiktenAls je (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt bent en aan de voorwaarden voldoet, heb je in 2019 of 2018 recht op de jaarlijkse Tegemoetkoming arbeidsongeschikten. Dit bedrag is een compensatie voor de extra kosten van ziekte of handicap. In september betaalt het UWV de Tegemoetkoming arbeidsongeschikten (voorheen WTCG) uit. Indien je uitkering via je werkgever of andere organisatie loopt, dan betalen zij de tegemoetkoming uit.

Met deze module bereken je het bedrag van de Tegemoetkoming arbeidsongeschikten voor de jaren 2017, 2018 of 2019.


Jaar
Kies hier het kalenderjaar van de tegemoetkoming arbeidsongeschiktheid.

Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken