Eigen risico zorgverzekering 2023 2024

Berekening


Voor de zorgverzekering heb je een verplicht eigen risico en kan je kiezen voor een vrijwillig eigen risico met stappen van € 100 tussen € 0 en € 500. Je kunt ieder jaar het bedrag van het vrijwillige eigen risico aanpassen. Met deze module bereken je het totale bedrag van zowel het verplichte als het vrijwillige eigen risico voor de zorgverzekering voor de jaren 2023 of 2024.

Standaard verschijnt als jaar het huidige jaar 2024;

De berekening eigen risico zorgverzekering is bijgewerkt met de bedragen van 2024.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers