Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Eigen risico zorgverzekeringHoeveel is je eigen risico in 2019? Voor de zorgverzekering heb je een verplicht eigen risico en kan je kiezen voor een vrijwillig eigen risico met stappen van € 100. Je kunt ieder jaar het bedrag van het vrijwillige eigen risico aanpassen. Met deze module bereken je het totale bedrag van zowel het verplichte als het vrijwillige eigen risico voor de zorgverzekering voor de jaren 2018 of 2019.


Jaar
Kies hier het kalenderjaar.

Vrijwillig eigen risico
Kies hier het bedrag van het vrijwillige eigen risico in stappen van € 100.

Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken