Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

WAO WIA IVA uitkering bruto nettoHoe hoog is je netto wao, wga, wia of iva uitkering per 4 weken of per maand in 2019 of 2018? Vul je bruto wao, wga, wia of iva uitkering in, kies het loontijdvak (4 weken of maand), kies of je de loonheffingskorting wel of niet wilt gebruiken en bereken je netto wao, wga, wia of iva uitkering

Het UWV betaalt de wao, wga, wia of iva uitkering uit per maand. Als je werkgever je uitkering doorbetaalt, is dit afhankelijk van het loontijdvak: 4 weken of maand.


Jaar/belastingtabel
Kies hier het kalenderjaar van de uitkering.

Bruto wao wia iva uitkering
Vul hier het bruto bedrag van de uitkering in.

Loontijdvak
Kies hier de periode van de uitkering.

Loonheffingskorting
Kies hier of de loonheffingskorting wel of niet van toepassing is.

Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken