BMI gezond gewicht

Berekening


De BMI (Body Mass Index) geeft de verhouding aan tussen je lengte en je gewicht. Overgewicht is niet goed maar ondergewicht ook niet. Het is belangrijk om een gezond gewicht te hebben en vast te houden.

Vul je lengte in en bereken de grenzen van een normaal gezond gewicht. Standaard verschijnt als lengte 170 cm.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Vul je lengte in cm in tussen 150 en 250 cm.

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers