Hoelang sparen voor 1 miljoen

Berekening


Laat je verrassen en ontdek hoe lang je geld opzij moet zetten om € 1 miljoen te sparen? Je maakt de berekening van de looptijd op basis van de volgende gegevens:

het spaardoel van € 1 miljoen. Voor de minder ambitieuze spaarders is er de mogelijkheid om als spaardoel een lager bedrag dan 1 miljoen op te geven namelijk € 500.000, € 250.000 of € 100.000.

het spaarbedrag als vast inlegbedrag per tijdvak: jaar, kwartaal, maand (standaard), week of dag. Als standaard spaarbedrag verschijnt € 1.000 per maand. Je kunt een ander bedrag en/of tijdvak opgeven.

het rentepercentage naar keuze. Als standaard rentepercentage verschijnt 3% per jaar. Je kunt een ander rentepercentage opgeven.

Maak de berekening en beleef je dromen. De looptijd wordt getoond in hele jaren en het eventuele restgedeelte van het jaar in het gekozen tijdvak: kwartaal, maand, week of dag.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Vul het spaarbedrag tussen € 0 en € 999.999 in hele euro's.
Ongeldige invoer
Vul het rentepercentage in tussen 0% en 100% met maximaal 4 cijfers achter de komma.

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers