Vrijdag de dertiende 2022 2023 2024

Berekening


Hoeveel en wanneer valt vrijdag de dertiende in 2024, 2025 of 2026? Vrijdag de dertiende wordt door een aantal mensen als een ongeluksdag gezien. Het getal 13 blijft een imponerend getal. Vrijdag de 13de roept daarom natuurlijk ook een bepaalde magie op. In de Verenigde Staten wordt het getal dertien bijvoorbeeld vermeden in gebouwen (geen 13e verdieping). Wat ongeluk is voor de een, kan natuurlijk geluk zijn voor de ander.

Kies hier een kalenderjaar tussen 2014 en 2040 en ontdek op welke datum(s) vrijdag de 13de valt. Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2024.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers