Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Vrijdag de dertiendeVrijdag de dertiende wordt door sommige mensen als een ongeluksdag gezien. Vrijdag de 13de roept daarom natuurlijk ook een bepaalde magie op. In de Verenigde Staten wordt het getal dertien bijvoorbeeld vermeden in gebouwen met liften (geen 13de verdieping).

Ontdek hier op welke datums vrijdag de 13de valt t/m het jaar 2040 en je weet wanneer je ongeluk kunt verwachten. Wat ongeluk is voor de een, kan natuurlijk geluk zijn voor de ander.


Jaar
Kies hier het kalenderjaar.gezocht

Gezocht financiële functie hbo niveau in Gelderland of Overijssel.

Liefst met payroll en/of websites.

Interesse? bekijk mijn profielDisclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken