Jaren, maanden en dagen tussen 2 datums

Berekening


Met deze module bereken je het aantal hele jaren, maanden en dagen tussen 2 datums. Vul de begindatum en de einddatum in en je weet het aantal. Bij de einddatum kun je kiezen of de einddatum wel (inclusief) of niet (exclusief) meetelt. Het verschil is 1 dag.

Als standaard telt de einddatum niet (exclusief) mee.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Begindatum volgens DD-MM-JJJJ waarbij jaar tussen 1900 en 2099 (4 cijfers)
Ongeldige invoer
Einddatum volgens DD-MM-JJJJ waarbij jaar tussen 1900 en 2099 (4 cijfers) en einddatum groter of gelijk begindatum

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers