Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Werkdagen tussen 2 datumsHoeveel maandagen, dinsdagen, woensdagen, donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en/of zondagen zitten er tussen 2 verschillende datums? Met deze rekenmodule bereken je het aantal dagen tussen 2 op te geven datums.

Je kunt het aantal werkdagen berekenen van bijvoorbeeld maandag t/m vrijdag of dinsdag t/m zaterdag. Alle combinaties zijn mogelijk. Zet een vinkje in de desbetreffende dag of dagen van de week en de rekenmodule rekent het aantal dagen voor je uit. De berekening van de werkdagen is inclusief begindatum en inclusief einddatum.


Begindatum
/ /
Vul hier de begindatum in.

Einddatum
/ /
Vul hier de einddatum in. De berekening is inclusief de einddatum.

Keuzedagen

verberg

datum10

datum11

datum12

datum13

datum14

datum15

datum20

datum21

datum22

datum23

datum24

datum25

dagen

weken

maandag1

dinsdag1

woensdag1

donderdag1

vrijdag1

zaterdag1

zondag1

maandag2

dinsdag2

woensdag2

donderdag2

vrijdag2

zaterdag2

zondag2

totaal1

totaal2

verschil1
Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Populaire berekeningen

Dit zijn de meest populaire berekeningen van alle websitebezoekers bij Rekenkeizer:


ww uitkering netto: Heb je recht op een werkloosheidsuitkering? Hoelang is de duur van de werkloosheidsuitkering ? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van de ww-uitkering?

datum romeinse cijfers: Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke gebeurtenis of getal om in Romeinse cijferstussen 1 en 3999.

werkbare dagen: Wat is het aantal werkbare dagen per jaar en ontdek of het desbetreffende jaar een schrikkeljaar is?

levensverwachting: Hoe oud word je? 70, 80, 90 of misschien wel 100 jaar! Bereken hier de gemiddelde levensverwachting op basis van de statistieken van het CBS.

ontslaguitkering netto: Hoeveel is de ontslaguitkering volgens de kantonrechtersformule? Wat is het brutobedrag en wat is het nettobedrag van de ontslaguitkering?

Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken