Werkdagen tussen 2 datums

Berekening


Hoeveel maandagen, dinsdagen, woensdagen, donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en/of zondagen zitten er tussen 2 verschillende datums? Met deze rekenmodule bereken je het aantal dagen tussen 2 op te geven datums.

Je kunt het aantal werkdagen berekenen van bijvoorbeeld maandag t/m vrijdag of dinsdag t/m zaterdag. Alle combinaties zijn mogelijk. Zet een vinkje in de desbetreffende dag of dagen van de week en de rekenmodule rekent het aantal dagen voor je uit. De berekening van de werkdagen is inclusief begindatum en inclusief einddatum.

Kies een kalenderjaar tussen 1900 en 2100 en ontdek het aantal werkdagen. Standaard verschijnt zowel als begin- en einddatum de datum van vandaag. De volgorde van de begin- en einddatum is bij het invullen niet belangrijk. Bij de berekening telt de oudste datum als begindatum (vanaf) en de jongste datum als einddatum (tot en met)..

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Vul de begindatum in volgens het formaat DD MM JJJJ.
Vul de einddatum in volgens het formaat DD MM JJJJ en groter of gelijk begindatum.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers