Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Romeinse cijfers berekenenHoe schrijf je het huidige jaar 2019 in Romeinse cijfers? Romeinse cijfers zie je vaak op oude gebouwen en worden dan gebruikt om jaartallen aan te geven. De Romeinen gebruikten de letters I, V, X, L, C, D en M om de combinatie van getallen te maken. Misschien vind je het wel leuk om je geboortedatum of een andere belangrijke persoonlijke datum weer te geven in Romeinse cijfers bijvoorbeeld voor een tattoo.

Met deze module bereken je de Romeinse cijfers van een datum of getal. Je kunt bij ons drie type berekeningen maken: dag-maand-jaar, maand-jaar en jaar/getal. Bij het jaar of jaar/getal kun je een getal opgeven tussen 1 en 3999.


Type berekening
Kies hier je type berekening: dag-maand-jaar, maand-jaar of jaar/getal.

Datum
/ /
Vul hier je datum in volgens: dag-maand-jaar. Bij jaar kan je een getal kiezen tussen 1 en 3999.

Datum
/
Vul hier je datum in volgens: maand-jaar. Bij jaar kan je een getal kiezen tussen 1 en 3999.

Jaar/getal
Vul hier een jaar of getal in tussen 1 en 3999.datum1d

datum1m

datum1j

datumdmj1

datum1

datum2m

datum2j

datummj2

datum2

datumj3

datum3

type1

type2

datum

romeins

verberg
Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Populaire berekeningen

Dit zijn de meest populaire berekeningen van alle websitebezoekers bij Rekenkeizer:


ww uitkering netto: Heb je recht op een werkloosheidsuitkering? Hoelang is de duur van de werkloosheidsuitkering ? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van de ww-uitkering?

datum romeinse cijfers: Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke gebeurtenis of getal om in Romeinse cijferstussen 1 en 3999.

werkbare dagen: Wat is het aantal werkbare dagen per jaar en ontdek of het desbetreffende jaar een schrikkeljaar is?

levensverwachting: Hoe oud word je? 70, 80, 90 of misschien wel 100 jaar! Bereken hier de gemiddelde levensverwachting op basis van de statistieken van het CBS.

ontslaguitkering netto: Hoeveel is de ontslaguitkering volgens de kantonrechtersformule? Wat is het brutobedrag en wat is het nettobedrag van de ontslaguitkering?

Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken