Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Doordeweekse werkdagenMet deze module bereken je het aantal doordeweekse werkdagen per kalenderjaar voor 2018, 2019 of 2020. Je kunt de berekening maken voor de jaren 2014 t/m 2040. De berekening gaat uit van de werkbare dagen (doordeweekse dagen) min de feestdagen.

Bij de feestdagen kan je zelf kiezen welke feestdagen je in mindering wilt brengen op de doordeweekse dagen. Standaard in de berekening worden de doordeweekse dagen verminderd met alle feestdagen om zo tot de doordeweekse werkdagen te komen met uitzondering van Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag. Deze beiden dagen zijn geen verplichte vrije dagen. Vanzelfsprekend zijn beide dagen wel kiesbaar.

1e Paasdag en 1e Pinksterdag vallen altijd op een zondag en zijn van geen belang voor deze berekening en daarom niet kiesbaar.


Jaar
Kies hier het kalenderjaar.

Doordeweekse feestdagenDisclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken