Doordeweekse feestdagen 2022 2023 2024

Berekening


Met deze module bereken je het aantal doordeweekse feestdagen in 2024, 2025 of 2026. Je kunt de berekening maken voor de jaren 2014 t/m 2040 als doordeweekse feestdagen.

1e Paasdag en 1e Pinksterdag vallen altijd op zondag en tellen niet mee als doordeweekse feestdagen. Deze dagen zijn daarom niet kiesbaar. Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag zijn wel officiële feestdagen maar geen verplichte vrije dagen. Je kunt kiezen of je deze dagen wel of niet mee wilt nemen voor de doordeweekse feestdagen. Standaard staan Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag niet aan.

De datum van de doordeweekse feestdag wordt weergegeven in de berekening en de feestdag telt mee in de berekening. Feestdagen die in het weekend vallen in het gekozen jaar worden niet weergegeven.

Kies hier een kalenderjaar tussen 2014 en 2040 en ontdek de doordeweekse feestdagen. Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2024.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers