Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Doordeweekse feestdagenMet deze module bereken je het aantal doordeweekse feestdagen in 2018, 2019 of 2020. Je kunt de berekening maken voor de jaren 2014 t/m 2040 en je bepaalt zelf welke feestdagen je kiest.

1e Paasdag en 1e Pinksterdag vallen altijd op zondag en tellen niet mee als doordeweekse feestdagen. Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag zijn wel officiële feestdagen maar geen verplichte vrije dagen. Je kunt kiezen of je deze dagen wel of niet mee wilt nemen voor de doordeweekse feestdagen.


Jaar
Kies hier het kalenderjaar.

Feestdagen

Overige feestdagen


Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken