Geboortedatum verjaardag

Berekening


Op welke dag van de week ben je geboren? Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag? Met deze module bereken je de dag van de week waarop je geboren bent. Vul de dag, maand en jaar in en je berekent snel de weekdag van je geboortedatum, van je verjaardag vorig jaar 2023, dit jaar 2024 en van je verjaardagen van de komende 5 jaren 2025, 2026, 2027, 2028 en 2029.

Vul de dag, maand en jaar in van je geboortedatum en je berekent de weekdag van je geboortedatum en verjaardagen.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Vul de datum in volgens het formaat DD MM JJJJ.

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers