Weekdag datum

Berekening


Op welke dag van de week zette astronaut Niel Armstrong als eerste mens voet op de maan? Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag? Met deze module bereken je de dag van de week van alle dagen tussen de jaren 1582 (verleden), 2024 (heden) en 2100 (toekomst).

Vul de dag, maand en jaar in volgens DD-MM-JJJJ en je berekent de weekdag van je eigen belangrijke of andere historische gebeurtenis. Standaard verschijnt als datum DD-MM-JJJJ. De eerst mogelijke datum is 15 oktober 1582 (begin Gregoriaanse kalender).

Astronaut Neil Armstrong zette als eerste mens voet op de maan op 21 juli 1969.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Vul de datum in volgens het formaat DD-MM-JJJJ.

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers