Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Begindatum en einddatumMet deze rekenmodule bereken je de begin- of einddatum door bij de opgegeven datum het aantal dagen, weken, maanden en/of jaren op te tellen of af te trekken. Een combinatie van dagen, weken, maanden en jaren is mogelijk.


Begindatum
/ /
Vul hier je begindatum in.

Dagen
Vul hier het aantal dagen in dat je bij je opgegeven datum wil optellen of aftrekken.

Weken
Vul hier het aantal weken in dat je bij je opgegeven datum wil optellen of aftrekken.

Maanden
Vul hier het aantal maanden in dat je bij je opgegeven datum wil optellen of aftrekken.

Jaren
Vul hier het aantal jaren in dat je bij je opgegeven datum wil optellen of aftrekken.verberg

dagen2

weken2

maanden2

jaren2

dagenmut2

wekenmut2

maandenmut2

jarenmut2

dagenmut3

maandenmut3

wekenmut3

jarenmut3

datum10

datum11

datum12

datum13

datum14

datum15

datum20

datum21

datum22

datum23

datum24

datum25
Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Populaire berekeningen

Dit zijn de meest populaire berekeningen van alle websitebezoekers bij Rekenkeizer:


ww uitkering netto: Heb je recht op een werkloosheidsuitkering? Hoelang is de duur van de werkloosheidsuitkering ? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van de ww-uitkering?

datum romeinse cijfers: Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke gebeurtenis of getal om in Romeinse cijferstussen 1 en 3999.

werkbare dagen: Wat is het aantal werkbare dagen per jaar en ontdek of het desbetreffende jaar een schrikkeljaar is?

levensverwachting: Hoe oud word je? 70, 80, 90 of misschien wel 100 jaar! Bereken hier de gemiddelde levensverwachting op basis van de statistieken van het CBS.

ontslaguitkering netto: Hoeveel is de ontslaguitkering volgens de kantonrechtersformule? Wat is het brutobedrag en wat is het nettobedrag van de ontslaguitkering?

Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken