Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Datum en tijd

Hier vind je de berekeningen over datum en tijd:


begin en einddatum: Bereken de begindatum en einddatum door het aantal dagen, weken, maanden en/of jaren op te tellen of af te trekken.

datums per feestdag: Bekijk de datums per feestdag en ontdek of het een vrije dag is.

geboortedatum verjaardag: Bereken de weekdag van je geboortedatum en verjaardag.

kortste dag: Bereken de kortste dag (winterwende of midwinter) op het noordelijk of zuidelijk halfrond.

langste dag: Bereken de langste dag (zonnewende of midzomer) op het noordelijk of zuidelijk halfrond.

datum romeinse cijfers: Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke gebeurtenis of getal om in Romeinse cijferstussen 1 en 3999.

schoolvakanties: Bereken de schoolvakanties basisonderwijs en voortgezet onderwijs per regio noord, midden en zuid per schooljaar.

schrikkeljaar: Bereken of een jaar een schrikkeljaar is met 366 dagen en ontdek alle schrikkeljaren tussen 1900 en 2100.

seizoenen: Ontdek het begin en einde van de seizoenen of jaargetijden (lente, zomer, herfst en winter ) per kalenderjaar.

weekdag datum: Bereken de weekdag van je eigen belangrijke of historische gebeurtenis.

werkdagen tussen 2 datums: Bereken de werkdagen tussen 2 verschillende datums.

zomertijd wintertijd: Bereken de ingangsdatum van de zomertijd of wintertijd en ontdek of de klok vooruit of achteruitgaat.Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Populaire berekeningen

Dit zijn de meest populaire berekeningen van alle websitebezoekers bij Rekenkeizer:


ww uitkering netto: Heb je recht op een werkloosheidsuitkering? Hoelang is de duur van de werkloosheidsuitkering ? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van de ww-uitkering?

datum romeinse cijfers: Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke gebeurtenis of getal om in Romeinse cijferstussen 1 en 3999.

werkbare dagen: Wat is het aantal werkbare dagen per jaar en ontdek of het desbetreffende jaar een schrikkeljaar is?

levensverwachting: Hoe oud word je? 70, 80, 90 of misschien wel 100 jaar! Bereken hier de gemiddelde levensverwachting op basis van de statistieken van het CBS.

ontslaguitkering netto: Hoeveel is de ontslaguitkering volgens de kantonrechtersformule? Wat is het brutobedrag en wat is het nettobedrag van de ontslaguitkering?

Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken