Contact

Contact


Rekenkeizer is een handelsnaam van:

Trolla web solutions

KvK-nummer 66586011
BTW-nummer NL001684726B94

Heb je een vraag, opmerking of klacht over een bepaalde berekening? Wil je ons een compliment geven? Of wil je gewoon iets anders weten? Vul het contactformulier in en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord. Als je een vraagt hebt over een bepaalde berekening, noem dan de naam van de berekening. Rekenkeizer heeft geen AFM-vergunning voor advies. Dit betekent dat Rekenkeizer geen advies kan en mag geven op vragen over financiële producten.

Je aanhef, naam en e-mailadres worden uitsluitend gebruikt om antwoord te geven op je vraag, opmerking, klacht of compliment.

Dit formulier wordt beveiligd tegen spam met een captcha.

Ongeldige invoer
Je naam ontbreekt.
Je e-mailadres ontbreekt of is niet correct.
Ongeldige invoer
Je bericht ontbreekt.
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers