Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

ContactRekenkeizer is een handelsnaam van:

Trolla web solutions
Freulepark 52
7207 KE Zutphen

KvK-nummer 66586011

Heb je een vraag, opmerking of klacht over een bepaalde berekening? Wil je ons een compliment geven? Of wil je gewoon iets anders weten? Vul het contactformulier in en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord. Rekenkeizer heeft geen AFM-vergunning voor advies. Dit betekent dat Rekenkeizer geen advies kan en mag geven op vragen over financiële producten.


Aanhef
Kies hier je aanhef.

Naam
Vul hier je naam in.

E-mailadres
Vul hier je e-mailadres in.

Onderwerp
Kies hier je onderwerp.

Bericht

Anti-spam
Anti-spamgezocht

Gezocht financiële functie hbo niveau in Gelderland of Overijssel.

Liefst met payroll en/of websites.

Interesse? bekijk mijn profielDisclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Populaire berekeningen

Dit zijn de meest populaire berekeningen van alle websitebezoekers bij Rekenkeizer:


ww uitkering netto: Heb je recht op een werkloosheidsuitkering? Hoelang is de duur van de werkloosheidsuitkering ? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van de ww-uitkering?

datum romeinse cijfers: Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke gebeurtenis of getal om in Romeinse cijferstussen 1 en 3999.

werkbare dagen: Wat is het aantal werkbare dagen per jaar en ontdek of het desbetreffende jaar een schrikkeljaar is?

levensverwachting: Hoe oud word je? 70, 80, 90 of misschien wel 100 jaar! Bereken hier de gemiddelde levensverwachting op basis van de statistieken van het CBS.

ontslaguitkering netto: Hoeveel is de ontslaguitkering volgens de kantonrechtersformule? Wat is het brutobedrag en wat is het nettobedrag van de ontslaguitkering?

Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken