Werkgeversheffing bijdrage Zvw DGA 2023 2024

Berekening


Hoeveel bedraagt de procentuele inkomensafhankelijke premie voor de zorgverzekeringswet ( Zvw) voor de directeur grootaandeelhouder (DGA) in 2022, 2023 of 2024? Er zijn 2 mogelijkheden: de directeur grootaandeelhouder is niet verzekerd voor de werknemersverzekeringen of de DGA is wel verzekerd. Indien de DGA niet verzekerd is, wordt de eigen bijdrage Zvw (lage percentage) ingehouden op het nettoloon. Indien de directeur grootaandeelhouder wel verzekerd is voor de werknemersverzekeringen, betaalt de werkgever de werkgeversheffing Zvw (hoge percentage).

Met deze module bereken je de premie Zvw voor de directeur grootaandeelhouder voor 2022, 2023 of 2024. Kies de verzekeringsplicht voor de werknemersverzekeringen en vul het jaarloon in. Bij de berekening wordt rekening gehouden met het jaarmaximum van de premie Zvw.

Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2024.

De berekening Werkgeversheffing bijdrage Zvw DGA is bijgewerkt met de bedragen van 2024.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Jaarloon van de DGA.

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers