Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Btw berekenenHoeveel bedraagt de btw? Is het bedrag inclusief of exclusief btw? Met deze module reken je van een bedrag inclusief btw naar een bedrag exclusief btw of omgekeerd. Kies inclusief of exclusief btw, het btw tarief en vul het bedrag in en je berekent het gewenste bedrag.

Vanaf 1 januari 2019 is het lage btw-tarief 9%. Voor alle goederen en diensten waarvoor t/m 2018 een btw-tarief van 6% geldt, geldt vanaf 1 januari 2019 een btw-tarief van 9%.


Bedrag is
Kies hier of het bedrag inclusief of exclusief btw is.

Btw tarief
Kies hier het btw tarief.

Bedrag
Vul hier het bedrag in waarvan je de btw wil berekenen.bedrag1

bedrag inclusief btw

bedrag btw

bedrag exclusief

verberg
Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Populaire berekeningen

Dit zijn de meest populaire berekeningen van alle websitebezoekers bij Rekenkeizer:


ww uitkering netto: Heb je recht op een werkloosheidsuitkering? Hoelang is de duur van de werkloosheidsuitkering ? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van de ww-uitkering?

datum romeinse cijfers: Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke gebeurtenis of getal om in Romeinse cijferstussen 1 en 3999.

werkbare dagen: Wat is het aantal werkbare dagen per jaar en ontdek of het desbetreffende jaar een schrikkeljaar is?

levensverwachting: Hoe oud word je? 70, 80, 90 of misschien wel 100 jaar! Bereken hier de gemiddelde levensverwachting op basis van de statistieken van het CBS.

ontslaguitkering netto: Hoeveel is de ontslaguitkering volgens de kantonrechtersformule? Wat is het brutobedrag en wat is het nettobedrag van de ontslaguitkering?

Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken