Betalingskorting btw

Berekening


Om facturen sneller betaald te krijgen, kunnen bedrijven hun afnemers een betalingskorting aanbieden. De betalingskorting kan berekend worden over het factuurbedrag exclusief btw of inclusief btw. Met deze module bereken je het totale factuurbedrag waarbij je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden

in te vullen factuurbedrag exclusief btw (grondslag)

keuze btw percentage

keuze grondslag betalingskorting: exclusief of inclusief btw

in te vullen percentage betalingskorting

Kies of vul de mogelijkheden in en bereken het bedrag van de betalingskorting en het totaal van het factuurbedrag.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Het bedrag waarover de btw berekend wordt.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Het percentage betalingskorting.

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers